últimas ofertas de Analista laboratorio.

2 trabajos

ofertas de empleo de Analista laboratorio

Encuentra tu trabajo de Analista laboratorio, consulta todas las ofertas de empleo que tenemos disponibles para este perfil y apúntate a la que mejor se adapte a ti ¡consigue el empleo que buscas!

2 trabajos encontrados de Analista laboratorio

filtros:
 • con posible incorporación a plantilla
 • analista laboratorio
 • Analista de laboratori de control de qualitat de medicaments

  21 octubre 2019

  Randstad, Prat de Llobregat (El) (Barcelona)

  Con posible incorporación a plantilla, 22.000-23.000€ al Año

  company

  Empresa especialitzada en serveis d¿envasament, condicionament, anàlisi i certificació de lots de productes per a empreses de sectors farmacèutic, cosmètic i alimentació funcional.  Missió : Realitzar les tasques relacionades amb el Laboratori de Control de Qualitat seguint els procediments de treball establerts i complint amb les GMP¿S i les polítiques de Seguretat i Medi Ambient. 1.- Anàlisi Preparació de reactius de laboratori Complir instruccions de treball i mètodes d¿anàlisi establerts Realització d¿anàlisis sobre les mostres assignades Us del equips de laboratori necessaris per la realització dels anàlisis Col·laborar en la resolució de problemes tècnics i interpretar els resultats obtinguts 2.- Documentació i arxiu Redacció de documentació sota supervisió, segons sistemes de qualitat implantat Registre de mostres de laboratori Complementació de Registres Gestionar la entrada, l¿anàlisi i sortida de resultats dels medicaments 3.- Recursos Realització de tasques de manteniment, neteja i verificació del funcionament dels equips de laboratori Manteniment i control de l¿estoc de reactius i patrons del laboratori i informar quan sigui necessària la seva reposició per caducitat o obertura de la darrera unitat. Mantenir l¿ordre i la neteja del laboratori. 5.- Residus Tractament de residus generats al laboratori segons normativa 6.-Altres Anotar i registrar les dades de les incidències observades Informar immediatament al Responsable del Laboratori de Control de qualsevol incidència o desviació que pugui tenir lloc. Compliment de Normes GMP Proposar millores sobre el funcionament de laboratori Treballar seguint les normes de prevenció de riscos laborals i de totes aquelles normatives d¿aplicació vigent al servei i a la Fundació.

  leer más
 • Técnico de calidad

  30 septiembre 2019

  Randstad, Atzeneta d'Albaida (Valencia)

  Con posible incorporación a plantilla, 16.000-20.000€ al Año

  company

  Desde Randstad seleccionamos técnico/a de laboratorio para hacer fichas técnicas del producto. Importante empresa de decoración desde 1884. Las funciones del técnico/a de calidad serán: - Realización de fichas técnicas de seguridad del producto - Temas de componentes químicos (etiquetaje, envasados de mezclas, etc.)             

  leer más
1