últimas ofertas de Comercial.

3 trabajos

ofertas de empleo de Comercial

Encuentra tu trabajo de Comercial, consulta todas las ofertas de empleo que tenemos disponibles para este perfil y apúntate a la que mejor se adapte a ti ¡consigue el empleo que buscas!

3 trabajos encontrados de Comercial

filtros:
 • Gestor Comercial

  13 enero 2020

  RPO , Badalona (Barcelona)

  Temporal , 20.000-23.000€ al Año

  company

  Buscamos para sucursal de Badalona un Gestor comercial Allianz Seguros -Gestión comercial con clientes y mediadores de la zona

  leer más
 • Gestor/a de banca. Vallès.

  23 diciembre 2019

  Randstad , Terrassa (Barcelona)

  Temporal , 9-10€ la Hora

  company

  Ets una persona dinàmica i resolutiva? T'agrada treballar amb la gent i de cara al públic? Si t'interessa al món de la banca, has finalitzat o estàs cursant els teus estudis, aquesta es tu oferta ideal! Estem buscant una persona proactiva, amb esperit comercial i que tingui moltes ganes d'aprendre per a incorporar-se com a gestor/a de banca a una de les entitats financeres més importants a la zona del Vallès. T'agradaria formar part d'una important entitat amb més de 30 anys d'experiència al sector? Treballaràs amb més de 100 treballadors en l'àmbit nacional que es preocupa per la formació, el desenvolupament professional i l'estabilitat laboral dels seus empleats. A la teva nova posició de gestor/a de banca, seràs responsable de realitzar les següents tasques: Atenció a finestreta a clients per ajudar-los a portar a terme las seves transaccions, operacions o les gestions que desitgin fer. Necessitarem una persona oberta i assertiva. Assessorament a clients i ajuda amb la resolució d'incidèncias. No et preocupis, perquè et formarem perquè puguis realitzar el teu treballa amb confiança. Recepció i verificació de documentació rebuda. Tasques administratives, com arxiu de documentació, introducció de dades, etc. És importat ser organitzat i resolutiu. T'encarregaràs de la gestió de trucades. Aquestes normes hauràn de ser fetes sempre amb les normes establertes de qualitat de la entitat.

  leer más
 • Comercial

  10 diciembre 2019

  Randstad , Gavà (Barcelona)

  Temporal , 11-12€ la Hora

  company

  ¿Tienes experiencia en área comercial? ¿te interesa trabajar a media jornada? En Randstad estaos buscando personas como tú! Reconocida multinacional con más de 50 años de presencia en España. - Realizar una venta proactiva - Actuar como asesor del producto - Mantener el espacio ordenado - Realización de inventarios  - Comunicación con la central para comunicar ventas, niveles de stock, etc.

  leer más
1