ofertas de empleo en Gurb.

2 trabajos

ofertas de empleo en Gurb

Encuentra tu trabajo en Gurb, consulta todas las ofertas de empleo que tenemos disponibles e inscríbete a las vacantes que mejor se adapten a tu perfil ¡Te esperamos!

2 trabajos encontrados en Gurb

 • Manipuladora Sector Alimentació

  29 noviembre 2021

  Randstad Empleo E.T.T., S.A. , Gurb (Barcelona)

  Temporal, 19.000-21.000€ al Año

  company

  Important empresa del sector de l´alimentació situada a osona busca incorporar a la seva plantilla operaris/es per treballar en cadena de producció (sala blanca) en tots els torns. Feina estable. (3 mesos ETT + incorporació a l´empresa) Feina amb projecció i pla de carrera. Important empresa del sector de l´alimentació situada a osona busca incorporar a la seva plantilla operaris/es per treballar en cadena de producció (sala blanca) en tots els torns. Feina estable. (3 mesos ETT + incorporació a l´empresa) Feina amb projecció i pla de carrera.

  leer más
 • Administratiu/va compres

  19 noviembre 2021

  Randstad Empleo E.T.T., S.A. , Gurb (Barcelona)

  Temporal, 12-13€ la Hora

  company

  Important empresa del sector químic de la comarca d´Osona requereix incorporar una persona per al departament d´administració i compres. Tasques:- Donar suport administratiu al departament de compres.- Fer seguiment de les comandes del proveïdors.- Informar internament dels possibles canvis en l´ERP amb que treballen (SAP) i fer comunicació interna (per correu) a la gent de producció. Es busca una persona activa, amb ganes de treballar i amb bon tracte amb la gent. Valorable conèixer programa SAP. És per una punta de feina que durarà aprox 3 mesos. Incorporació immediata. Important empresa del sector químic de la comarca d´Osona requereix incorporar una persona per al departament d´administració i compres. Tasques:- Donar suport administratiu al departament de compres.- Fer seguiment de les comandes del proveïdors.- Informar internament dels possibles canvis en l´ERP amb que treballen (SAP) i fer comunicació interna (per correu) a la gent de producció. Es busca una persona activa, amb ganes de treballar i amb bon tracte amb la gent. Valorable conèixer programa SAP. És per una punta de feina que durarà aprox 3 mesos. Incorporació immediata.

  leer más
1