últimas ofertas de empleo en Olot.

6 trabajos

ofertas de empleo en Olot

Encuentra tu trabajo en Olot, consulta todas las ofertas de empleo que tenemos disponibles e inscríbete a las vacantes que mejor se adapten a tu perfil ¡Te esperamos!

6 trabajos encontrados en Olot

 • Mosso/a de magatzem amb SAP

  08 junio 2021

  Randstad , Olot (Gerona)

  Temporal, 10-11€ la Hora

  company

  Important empresa de la Garrotxa necessita incorporar una persona amb experiència com a mosso/a de magatzem. Empresa del sector industrial dedicada a la injecció i montatge de plàstics.  - Càrrega i descàrrega de materials - Reposició i col·locació de materials - Entrada de comandes - Etiquetatge

  leer más
 • Operari amb carnet TPM metall

  01 junio 2021

  Randstad , Olot (Gerona)

  Temporal, 10-11€ la Hora

  company

  Busquem operaris/es per treballar a la comarca de la Garrotxa amb el carnet TPM metall.  Empresa ubicada a la comarca de la Garrotxa especialitzada en el sector metall Classificar i separar a mà productes metàl·lics; Efectuar el muntatge simple de components de metall; Embalar manualment materials o productes en caixes, calaixos i altres recipients per a la seva expedició o emmagatzematge i traslladar, hissar, carregar i descarregar matèries primeres o productes. Neteja de matèries primeres i productes, quan és necessari. Totes aquestes funcions les realitza sota la supervisió i l'assessorament del/la encarregat/a de producció.

  leer más
 • Repartidor amb carnet C ,CAP i tacògraf.

  27 mayo 2021

  Randstad , Olot (Gerona)

  Indefinido, 1.300-1.400€ al Mes

  company

  Si tens experiència com a repartidor amb carnet C1 i tens el CAP i tacògraf tenim una molt bona oferta per a tu. Reconeguda empresa de la comarca a nivell serveis busca un perfil de repartidor. Reparto de paqueteria en un ruta establerta bé per la Costa Brava i/o Barcelona ciutat.

  leer más
 • Pastisser/a

  25 mayo 2021

  Randstad , Olot (Gerona)

  Temporal, 10-11€ la Hora

  company

  Es busca pastisser/a amb experiència per cobrir una vacant en el sector de la restauració a la comarca de la Garrotxa.  Restaurant reconegut de la comarca amb una llarga trajectòria en la cuina tradicional des de finals dels segle XIX. Fer i controlar la qualitat de les operacions d¿elaboració  Elaborar, presentar i conservar  Definir l¿oferta de rebosteria, fer l'abastiment intern i controlar consums. Sol·licitar i preparar les matèries primeres necessàries segons fórmula. Fer la provisió i controlar mercaderies i consums. Netejar i controlar el bon estat d¿equips, maquinària i estris d¿hoteleria. Actuar sota les normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hoteleria.

  leer más
 • Ajudant cambrer/a

  24 mayo 2021

  Randstad , Olot (Gerona)

  Temporal, 9-10€ la Hora

  company

  Es busca ajudant de cambre/a per cobrir una vacant en un Restaurant de la comarca Restaurant reconegut de la comarca amb una llarga trajectòria en la cuina tradicional des de finals dels segle XIX.  Tasques pròpies del lloc de feina: Responsabilitzar-se del servei de taula i atendre hostes i clients  Complir amb les instruccions del seu cap immediat quant a torns, horaris, tasques i càrregues de treball del dia Oferir de manera consistent una benvinguda i comiat càlid i professional Tornar a muntar la taula, com més aviat millor, procurar no oblidar cap detall, alinear i sacsejar novament les cadires.

  leer más
 • Ingeniero Oficina Técnica

  19 abril 2021

  Randstad Professionals , Olot (Gerona)

  Indefinido, 30.000€ al Año

  company

  Tienes experiencia en diseño y gestión de proyectos ?  Buscamos Ingeniero de diseño mecánico, para empresa dedicada a instalaciones dentro de diferentes sectores industriales.  En dependencia del Responsable técnico el ingeniero mecánico deberá realizar: Diseño mecánico de la maquinaria teniendo en cuenta las posibles necesidades del mercado existente. Gestión de proyectosGestionar técnicamente el desarrollo del diseño de los equiposProponer soluciones técnicas para el desarrollo de nuevos proyectos.

  leer más
1