/ home / candidatos / encuentra trabajo / gerona / técnico mantenimiento

ofertas de técnico mantenimiento en gerona.

2 trabajos

ofertas de empleo de Técnico mantenimiento en Gerona

¿Buscas trabajo de Técnico mantenimiento en Gerona? Contamos con miles de ofertas de empleo cada día: en alta dirección, mandos intermedios, puestos técnicos, posiciones temporales; en diferentes jornadas y horarios; que requieren o no experiencia, para que puedas apuntarte a la que mejor se adapte a tu perfil ¡Inscríbete!

2 trabajos encontrados de Técnico mantenimiento en Gerona

 • Tècnic electromecànic

  22 abril 2021

  Randstad , Olot (Gerona)

  Temporal, 9-11€ la Hora

  company

  Tens experiència en electromecànica? Tenim una oferta que et pot interessar. Empresa reconeguda de la Comarca amb més de 50 anys d'experiència en el sector mecànic, a nivell industrial i domèstic.  - Realització dels serveis de manteniment marcats pel cap o el departament de manteniment ( correctiu - preventiu - predictiu) i també de la reparació de les diferents àrees del procés productiu. - L'inventari i procés de demanda i rebuda/reclamació dels recanvis. - Saber diagnosticar fallades en línies elèctriques. Saber reparar fallades al sistema elèctric de control i d¿enllumenat. - S'ha de fitxar i entrar les OT amb les hores i la feina feta al programa o excel de projectes.

  leer más
 • Mecànic automoció

  22 abril 2021

  Randstad , Olot (Gerona)

  Con posible incorporación a plantilla, 10-11€ la Hora

  company

  Tens estudis relacionats amb la mecànica de l'automoció? Vols agafar experiència com a mecànic d'automoció? Estàs estudiant i vols incorporar-te per seguir aprenent? Tenim una molt bona oferta per a tu. Reconeguda empresa del sector i amb possibilitats d'incorporació en plantilla Tasques pròpies del lloc de feina

  leer más
1