últimas ofertas de Técnico logística.

2 trabajos

ofertas de empleo de Técnico logística

Encuentra tu trabajo de Técnico logística, consulta todas las ofertas de empleo que tenemos disponibles para este perfil y apúntate a la que mejor se adapte a ti ¡consigue el empleo que buscas!

2 trabajos encontrados de Técnico logística

 • Tècnic De Transport

  11 junio 2020

  Randstad Professionals , Guixers (Lleida)

  Indefinido

  company

  El nostre client és una important empresa del sector industrial que necessita incorporar un /a Tècnic de Transport per les seva fàbrica ubicada al Solsonès. Reportant directament al Responsable de Logística, s'encarregarà de les següents funcions: - Supervisar comandes realitzades al sistema. - Preparar i demanar tota la informació relativa al transport.  - Inserir les dades en fitxer d'Access per al control de les càrregues: data i hora d'arribada a fàbrica, nº de comanda, nº d'ordre (Torn) de càrrega, agència de transport, subcontractats si n'hi ha. - Mecanitzar dades de el vehicle, matrícules, codi d'agència i telèfon de l'transportista dins de la comanda corresponent a SAP. - Preparar tota la documentació de sortida, pes de la càrrega, preparar albarans i cartes de transport. - Elaboració de comandes. - Atendre reclamacions i incidències.

  leer más
 • Export Customer Service Con Holandés y Francés

  04 junio 2020

  Randstad Professionals , Hospitalet de Llobregat (L') (Barcelona)

  Con posible incorporación a plantilla

  company

  Nuestro cliente es una importante empresa del sector lujo y belleza que precisa incorporar una/ a Customer Service de Exportación Junior con Francés en sus oficinas del Baix Llobregat. Sus principales funciones son: - Gestión de pedidos a través de EDI y SAP.- Control de stocks e inventarios.- Gestión documental derivada de exportaciones y transporte.- Facturación.

  leer más
1